2014. jan 03.

További Újévi fogadalmaim

írta: design morzsa
További Újévi fogadalmaim

Folytassuk a lakberendezési bakik sorát, vagyis mi az, amit érdemes kerülni - nem csak 2014-ben!

Hol? Holland Park, London, Egyesült Királyság

Mi? Egy viktoriánus ház felújított lakása, ami erőlködéstől sem mentesen szeretne roppantul elegánsnak látszani.

Tervező? a dekoratőr Katrina Phillips

Megfogadom, hogy...

1. Nem engedek megalomán késztetéseknek és nem veszek több asztalt a nappaliba. Akadályoz a közlekedésben és a funkciója is meglehetősen kevés. Mondjuk az igaz, hogy valamire a kék vázatálat is tennem kell...

nicety_1433730_asztalhalmozás.jpg2. Lecserélem az étkezőasztalt és a székeket. Van az eklektika, ami menő és van, az, ami ciki. Mentségemre szolgáljon, hogy nem volt más a lomtalanításkor, ami tetszett volna.

nicety_1433730_lecserélem az étkezőasztal.jpg

3. Veszek egy normális ajtótámaszt. Igaz, hogy nehéz kerülgetni az ajtó elé tolt fotelt, de legalább minden belépéskor megpihenhettem rajta.

nicety_1433730_veszek egy ajtótámaszt.jpg4. Kihajítom ezt a hiperciki hintaszéket. Viszont az eddig ajtótámaszként használt fotelnek máris lesz új helye!

nicety_1433730_veszek egy normális fotelt.jpg

5. Esküszöm, többet nem dobom hanyagul a földre a konyha közepén a gyümölcsös ládákat! Most látom, hogy még csak jól sem néznek ki, így arccal lefelé...

nicety_1433730_nem dobom a földre.jpg6. Nem kókasztok a fürdőszobában a radiátor előtti ezüstládán tulipánokat. Furán is néz ki, meg a szagokat sem semlegesítik. 

nicety_1433730_tulipán ezüstládán.jpg

(A fürdőszoba többi része amúgy teljesen rendben van)

nicety_1433730_tulipán ezüstládán2.jpg7. Szúrós szemű bagoly helyett függesztek egy vidámabb képet a hálószobába. Csak hogy ne erre kelljen ébrednem minden áldott reggel.

nicety_1433730_bagoly,korall.jpg

forrás
Szólj hozzá

anglia konyha lakás étkező hálószoba nappali eklektikus ne tedd!